dilluns, 16 de maig del 2011

SENTIT COMÚ

El BLOC MUNICIPAL DE LLANÇÀ, amb l'eslògan “Llançà per la Independència”, és un grup de llançanencs i llançanenques provinents de diversos sectors de la població amb una àmplia experiència, tan a nivell municipal com professional, que ens hem reunit per formar un projecte polític amb una sola idea: volem representar i transmetre a l'ajuntament allò que vosaltres, com a ciutadans, ens demaneu.
Us preguntareu, com fer-ho? Doncs molt senzill, usant el que sembla que els nostres polítics, els que ens representen, han perdut en els darrers temps... SENTIT COMÚ.
Els que heu vist el programa electoral, veureu que no fem grans promeses, no prometem que canviarem el poble en només quatre anys; però el que sí  garantim és que donarem la cara i ens responsabilitzarem de tots els nostres actes des del dia 23 de maig fins que acabi la legislatura.
La nostra experiència, amb el ja famós pacte postelectoral amb CIU, ens ha permès veure com es respira des de l'interior de la “criatura”, que és l'ajuntament, i utilitzar-ho de manera positiva sense fer demagògia ni crear falses expectatives.
Basem la nostra campanya en quatre punts forts, tot i que els nostres projectes no s'aturen aquí i són molt més amplis. Des de dins hem aconseguit, entre altres coses:
  • La gratuïtat total dels llibres, que no estava ni molt menys garantida.
  • La reducció de l'increment de l'IBI, que cal explicar que això no suposa baixar l'import en el rebut físic, sinó que suposa reduir el seu increment i que ha suposat als contribuents de Llançà un estalvi real de 120.000€.
  • El soterrament de contenidors i millora considerable en aspectes mediambientals.
  • Millores en les infraestructures de l'escola que estaven en mal estat o, simplement, no existien.
  • I moltes i moltes petites coses que des de l'oposició no haguéssim pogut fer.

Per tant, si hem de fer un balanç de com han estat aquests últims quatre anys, diríem que positius; tot i que som plenament conscients que hem deixat coses per fer i que amb només dos regidors no s'han pogut desenvolupar totes les nostres idees i projectes.
Per aquest motiu, us demano que feu arribar el nostre missatge a tots els vostres familiars i amics, per tal que el 22M dipositeu el nostre vot a l'urna.




Per Albert Mosqueda 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada