diumenge, 1 de maig del 2011

CANDIDATURA - BLOC MUNICIPAL DE LLANÇÀ

1. JOSEP ORTIZ DE ZÀRATE
Empresari de l'oci nocturn i es dedica als serveis fúnebres.
Des de la seva arribada a Llançà que s'ha mostrat inquiet per tal de millorar la vida d'aquest poble, ja sigui gestionant negocis d'oci com participant en els afers polítics. Fruit d'això s'ha presentat en diverses ocasions en diferents llistes a les eleccions municipals, primer amb el PSC i més tard amb ERC. En l'última legislatura ha ocupat la segona Tinença d'Alcaldia de l'Ajuntament de Llançà i la regidoria de Governació. També ha estat conseller del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

2. ALBERT MOSQUEDA
És tècnic especialista en administració hotelera i actualment treballa en el món de la banca i les assegurances. Als estius col·labora en el negoci familiar, un bar i zona recreativa oberts des del 1969.
Forma part, des de sempre, del Club Grifeu de Llançà, com a jugador i com a entrenador de l’escola de bàsquet.
En les tres darreres eleccions municipals ha format part de les llistes del PSC, essent regidor en una legislatura (1999-2003).

3. MANEL TOLSANAS
Actualment està jubilat, tot i que la seva trajectòria professional l’ha desenvolupat a l’empresa Hidro/Enher durant 40 anys.
Forma part de diverses associacions, ocupant càrrecs importants, com la Federació Catalana de Tir Olímpic (havent estat el vice-president), el Club de Tir El Molí i la Societat de Caçadors.
S’ha presentat diverses vegades a les llistes d’ERC, havent estat regidor en aquesta última legislatura ocupant les regidories d’Ensenyament i Medi Ambient.

4. MªTERESA MALLOL
És una persona molt treballadora, que actualment es dedica professionalment a la cura i atenció dels infants més petits. Està titulada com a monitora en el món del lleure i està treballant a la llar d’infants municipal.
En les últimes eleccions formava part de la llista d’ERC i va formar part, com a membre actiu, de l’organització de les consultes independentistes al nostre poble l’abril de l’any passat.

5. CARME FABREGÓ
Es dedica al món de l’hosteleria. Juntament amb la seva família regenten el més que conegut restaurant la Vela (des del 1968 ) i, des de fa poc temps, també el bar El Floc.
Sempre ha destacat per la seva implicació en el negoci, mirant d’innovar constantment per tal de millorar, créixer i donar un nom important al nostre poble en temes gastronòmics.




6. ÒSCAR BARBOSA
És llicenciat en Psicologia. Pel que fa a l’àmbit professional codirigeix un centre psicopedagògic a Llançà i és professor associat de la Universitat de Girona.
També és director en el lleure, i ha estat al capdavant de les tres últimes edicions del Casal d’Estiu municipal com a màxim responsable.
En les últimes eleccions, anava de nº3 a la llista d’ERC.

7. ADA CASTELLÓ
És la integrant més jove de la nostra llista. És diplomada en Magisteri Musical i actualment està treballant en una escola de la província de Lleida, esperant poder tornar aviat al seu poble.
També és monitora titulada en el món del lleure, havent treballat al Casal D'Estiu en diverses ocasions.
Des de sempre ha estat vinculada al món de la música tocant diversos instruments i col·laborant com a professora en el casal municipal organitzat a Llançà.

8. JOSEP BENITEZ
Ha treballat molts anys com a bomber i actualment és el Cap dels Bombers del Parc de Llançà, feina de gran responsabilitat i la qual exerceix amb gran dedicació i efectivitat.
És una persona molt vinculada al món de la caça, ja que presideix la Colla del Senglar i forma part de la Societat de Caçadors.


9. ROSER RAFART
És una persona molt relacionada amb el Port, gràcies als vincles familiars que hi ha establert.
Es tracta d’una dona d’una gran vàlua, treballadora i d’idees molt clares. Està molt vinculada al bàsquet de Llançà.
Actualment treballa al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, concretament a l’Àrea de Benestar.




10. CRISTINA PACAREU
Procedeix d’una gran família de comerciants del poble i una de les més implicades en la vida associativa llançanenca, ja que el seu pare, a més de president del Centre Cultural durant molts anys, actualment presideix l’Associació de Comerciants.
Ha estudiat Magisteri i, seguint les passes dels seus pares, col·labora amb el negoci familiar. També s’ocupa de l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags i forma part del Grup de Dansa de Llançà des de fa molts anys, la seva gran passió.

11. SANTI ESCURA
És pianista i compositor musical, actuant a tot el territori català, a gran part de l’Estat espanyol i fins i tot a l’estranger (França, Suïssa, Polònia, Alemanya).
La seves inquietuds artístiques l’han portat a col·laborar amb diferents músics i formacions, així com participar en diferents projectes.
Actualment, és promotor Extern de l’Escola de Música del Casino Menestral de Figueres i assessor a l’Àrea d’Arts Escèniques i Musicals també de Figueres.
Viu a Llançà des del 2005.

12. MERCÈ NOGUÉ
La Mercè és una dona molt coneguda a Llançà per la seva senzillesa, amabilitat i implicació en tot allò que fa. Destaca també per ser una gran treballadora.
Fa un any, va participar molt activament en l’organització del referèndum per la Independència celebrat al nostre poble amb la plataforma Llançà Decideix.
És la primera vegada que es presenta a unes eleccions municipals.

13. JOSEP PEREZ
Antic membre de l’última llista d’ERC a Llançà.
Els seus orígens professionals van començar a Alacant i a La Jonquera dedicant-se als afers duaners, i ja més tard s’ha dedicat al món de l’hosteleria.
És una persona molt dinàmica i amb gran implicació en els temes independentistes.




A partir d’aquí continuem amb els suplents, però això no vol dir que siguin persones menys importants a la nostra llista ja que necessitem de la implicació, les aportacions, les experiències i l’esforç de tots per tal de millorar el dia a dia del nostre poble.

SUPLENTS
14. INGRID DEU
Persona jove i dinàmica dedicada al món de la banca des de fa 20 anys.
Destaca pels seus ideals catalanistes, viscuts ja a casa des de ben petita a través del seu pare.
Formava part de l’antiga llista d’ERC, a l’igual que la següent persona de la llista.




15. ELISA ADRIAN
Qui no la coneix? És la incombustible cartera de Llançà. Sempre desbordant de simpatia i de bon humor.
Una de les seves virtuts, a part de la bona feina que sempre ha dut a terme, és que és una gran coneixedora del poble i de la seva gent.




16. FRANCESC RIERA
Més conegut com en Beri. Va estudiar a l’Escola d’Hosteleria de Girona i des de sempre ha estat treballant, amb els seus pares i la seva dona, en el conegut Hotel Beri, ajudant i col·laborant sempre amb totes les associacions i institucions de Llançà.
La seva definició es pot resumir en una sola frase: a part de bon professional, és una gran persona.



17. JOAN PANAREDA
Dirigeix una empresa de seguretat en el treball i de productes de neteja.
Tot i ser originari de Capmany, aviat es va vincular amb el teixit social del poble i actualment forma part del futbol base de la Unió Esportiva Llançà, fent de delegat en els equips dels més petits.
És la primera vegada que es presenta en una llista a les eleccions municipals.

18. GEMMA PEREZ
És diplomada en Infermeria. En el món laboral la podem trobar treballant d’infermera, fent de professora a Creu Roja de Figueres i de tutora a la UNED.
A més també és escriptora, havent escrit diversos treballs i estudis, ja sigui en prosa o en poesia. Col·labora amb diferents artistes, com per exemple Monse Pla, i publica en diverses publicacions.
Resideix a Llançà des del 2005.



19. MªGRÀCIA BENEJAM

També ha treballat molts anys en el món de l’hosteleria, ja que la seva família ha regentat molt de temps el bar El Drack.
Ha estat molt vinculada amb el futbol a Llançà i també a la Penya Blanc-i-Blava de la comarca.





20. ANTONI BARTOLICH
Ha estat vinculat des de sempre al poble de Llançà, establint-hi la seva residència des del 1992 a Grifeu.
És Enginyer Tècnic d’Obres Públiques i també Arquitecte Tècnic. Ha estat funcionari de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat.
Ha treballat en diferents projectes del poble i de la comarca (depuradora, ampliació carretera a Colera i túnel de Portbou, pont de St. Carles,…).
Assessora diversos ajuntaments i empreses de la comarca.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada