divendres, 6 de maig del 2011

JA HI SOM...

Ja hi som…
Passen els anys i res no canvia. El dia de l´enganxada de cartells és un dia molt especial, tothom està il.lusionat, nerviós , espectant… i durant els 16 dies següents tot són promeses, discursos, demagogia, il.lusionisme, converses de bar, discuSsions i tot un seguit de paraules que es resumeixen en una de sola: AJUNTAMENT.
Segons el Diccionari de la Llengua Catalana, es defineix Ajuntament com:" Coorporació encarregada del govern i l’administració dels interessos d’una ciutat, una vila o un poble."Des de la web del Bloc Municipal de Llançà, agrair públicament a tots i a totes els membres que tenen la valentia i honradesa de presentar-se a les llistes de qualsevol partit polític, per tal de defensar , representar i administrar el govern del nostre poble.
Dit això, volia fer una crida a tots els partits que lluitem per un mateix fi, que el respecte i la coordialitat que es va viure ahir, sigui el tarannà dels propers dies. Ja sé que pot ser una crida un tant pedant, però vista la situació que estem atravessant en el nostre país als darrers temps, no crec que la crispació sigui el que els nostres vilatans esperen de tots nosaltres.
En clau política, dir-vos que des del nostre grup  no volem enganyar a ningú. La bona tasca realitzada pels fins fa pocs dies regidors , Josep Ortiz de Zárate i Manel Tolsanas, ens ha permès veure com funciona l´ajuntament desde dintre i contribuir, des del nostre punt de vista, a la millora de molts aspectes que han beneficiat, sense cap mena de dubte, el dia a dia dels llançanencs. I això és el que pensem seguir fent. Sigui desde dins, si s´escau, i penso que no és el moment de parlar-ne; o desde fora, fent una oposició seriosa, honesta, constant i amb rigorositat. Essent plenament conscients del moment que ens toca viure.
No podem prometre moltes coses perquè tots sabem el que hi ha, però ens comprometem a complir els punts forts del nostre programa.
Independentment de les vostres creences més pures, voldria que valoréssiu el grup humà que forma aquesta llista i que el dia 22 dipositéssiu la nostra butlleta a la urna, pensant sempre en clau municipal i en el que això us afecta.

Moltes gràcies a tots els llançanencs i només em queda dir:

Visca Llançà!!!
Visca Catalunya!!!




per Albert Mosqueda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada