dimarts, 17 de maig del 2011

ARA TOCA VOTAR!

ARA TOCA VOTAR

A falta de pocs dies pel diumenge de les eleccions, em dirigeixo a vosaltres per demanar-vos el vot per la llista de la qual formo part: BLOC MUNICIPAL DE LLANÇÀ.
Més que una llista electoral, jo parlaria d'un grup humà. Si mireu, una per una, les persones que en formen part, veureu que tots tenim un denominador comú: el treball. Què podem dir de la capacitat treballadora que té la Carme, la Teresa, en Manel, en Tito o en Pep? Només per citar-ne els cinc primers. Analitzeu un per un aquests deu homes i deu dones i segur que reconeixeu l'esforç i el sacrifici que hem dedicat cadascú de nosaltres a les nostres feines i projectes professionals. Ens hem trobat gent de diferents procedències, portant diferents bagatges personals, amb diferents idees,... però amb el compromís que aquest esforç també el farem per Llançà.
És precisament aquesta diversitat la que fa que aquest grup heterogeni sigui tan ric. Diversitat s'ha d'entendre com a sinòmin de riquesa: riquesa ideològica, riquesa metodològica, riquesa de pensaments...; exactament el mateix que passa en el nostre poble.
Finalment, també us vull parlar de la nostra experiència. A part de l'experiència política, els tres primers candidats han estat regidors de l'Ajuntament en diversos períodes, cal parlar de l'experiència en la gestió de càrrecs de responsabilitat: hosteleria, empreses, seguretat, educació,... Això és la garantia de que ens podeu fer confiança per tal de formar un govern sòlid. Perquè estem preparats per governar. No ens ho agafem com un joc, ni ens embarquem en quimeres utòpiques. Sabem del que parlem i coneixem que en l'època que estem cal que Llançà estigui governat per gent com nosaltres: treballadors, amb experiència i sota les sigles d'un partit municipal nou format per gent diversa amb l'únic objectiu de fer poble sense el pes d'unes imposicions i ordres vingudes des de fora.
Són aquests els motius que em porten a demanar-vos el vot.
Per Llançà i els llançanencs, vota BLOC MUNICIPAL DE LLANÇÀ.




Per Òscar Barbosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada