dilluns, 9 de maig del 2011

ENSENYAMENT

ENSENYAMENT: D'ON PARTIM? ON ANEM?

D’aquí a poc més de 15 dies, començarem una nova legislatura que, a por d’equivocar-nos, vindrà marcada pel clima d’incertesa econòmica que encara patim.
Fent la valoració d’aquests tres anys al front de la regidoria d’ensenyament, m’atreviria a dir que, malgrat els pocs recursos, hem treballat i s’han aconseguit millores importants.
La gratuïtat dels llibres ha representat un estalvi considerable per a les famílies amb mainada en edat escolar. Sense el tan, per alguns, criticat pacte, aquesta millora social no hagués estat possible. Hem instaurat a l’Institut, amb la complicitat de l’AMPA i del mateix centre, el “Banc del Llibre”. Aquest fet ha de comportar un estalvi considerable en la despesa, beneficiant en un futur d'altres necessitats, que en són moltes.
Si parlem del CEIP Pompeu Fabra, podem dir, sense por a l’exageració, que s’han portat a cap millores importants com l’escala d’emergència, l’aula de psicomotricitat, el drenatge dels patis, la remodelació del sorral i pati d'educació infantil, la instal·lació de megafonia, l’enllumenat exterior, el sistema automàtic contra incendis amb portes tallafocs i les portes antipànic. S’ha automatitzat la porta d’accés al centre i recuperat la porta de connexió directa al pavelló amb la col·laboració de l’AMPA en 50% del seu cost.
Personalment estic content de la feina feta. Vull agrair la col·laboració inestimable de mestres, educadores, AMPES, tècnics, personal, tots, per haver-me facilitat la feina, però som conscients que encara ens en queda molta per fer i no volem perdre la il·lusió de continuar treballant. És per aquest motiu que us demano que confieu en la nostra candidatura, entre tots plegats fem que el BLOC MUNICIPAL DE LLANÇÀ tingui el major èxit possible.

                                                        Per Manel Tolsanas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada