dilluns, 18 d’abril del 2011

Josep ORTIZ DE ZÁRATE i PERALS Alcaldable per
LLANÇÀ PER LA INDEPENDÈNCIA – Bloc Municipal

Benvolguts/des llançanencs i llançanenques,


El 22 de maig Llançà decidirà, novament, quines persones obtenen la vostra confiança per dirigir el destí del nostre poble durant aquesta propera legislatura.

Aquesta, per mi i el meu equip, és la tercera legislatura que, amb el vostre suport, novament emprendrem amb un bagatge d’experiència en l’acció de govern. Els tres anys al front de regidories com governació o ensenyament ens han donat aquest valor afegit que tantes vegades ens heu manifestat i/o reclamat.

La nostra és una candidatura amb un to equilibrat, on hi conflueixen experiència i joventut, amb inquietuds, situacions personals i laborals ben diferenciades però compartint la il·lusió i les ganes de treballar per allò que estimem, LLANÇÀ.

En aquests temps que estem vivint amb una forta crisi econòmica i, perquè no dir-ho, també social, on l’estat del benestar trontolla, nosaltres pensem que el programa o full de ruta per aquesta legislatura ha de contemplar allò que realment puguem assolir sense estirar més “el braç que la màniga”. Ens cal mantenir els llocs de treball per sobre d’altres necessitats de segon ordre i potenciar més, si cal, els serveis socials.

Catalunya té un dèficit amb el govern de Madrid d’uns 20 mil milions d’euros anuals. La nostra “solidaritat” forçada i mal compartida ens ofega cada vegada més portant-nos a retallades tan importants com les de sanitat, ensenyament o pensions, pilars bàsics de la nostra societat als quals no hem de renunciar. Per això ens cal també que des de l’ajuntament impulsem accions encaminades a aconseguir una justícia econòmica amb igualtat de condicions amb la resta d’autonomies. Només això ens pot salvar de la fallida tècnica a què ens veiem abocats, ...això... o aconseguir la independència plena per la nostra NACIÓ.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada